محققان به تازگی دریافتند که ممکن است اقیانوسی پر از آب در پلوتون وجود داشته باشد که توسط یک عایق گازی محافظت شده است.

احتمال وجود اقیانوسی پر از آب در پلوتون

به گزارش خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس، طبق شبیه‌سازی‌های کامپیوتری محققان دانشگاه هوکایدو ژاپن؛ ممکن است، دریای فرضی پلوتون به لطف یک لایه عایق گازی به حالت مایع باقی مانده باشد.

براساس گزارش «نیواطلس»، هنگامی که فضاپیمای «نیوهورایزنز» ناسا در ژوئیه سال 2015 به پلوتون رسید، بسیاری از عقاید ما را درباره این سیاره کوتوله و سایر اجرام آسمانی در خارج از منظومه شمسی تغییر داد، یکی از کشف‌های جالب این فضاپیما، یک منطقه سفیدرنگ و بیضی به اندازه تگزاس در بخش استوای این سیاره بود که ممکن است این منطقه دارای یک اقیانوس پرآبی باشد که در زیر سطح یخی قرار دارد.

با این حال مطالعه جدید دانشمندان موسسه فناوری توکیو، دانشگاه‌های توکشیما، اوساکا، کوبه و کالیفرنیا سانتاکروز نشان داد که حضور یک لایه هیدرات گازی از آب این اقیانوس محافظت می‌کند.

گفتنی است؛ هیدرات‌های گازی، شکل خاصی از آب و به صورت کریستال‌های یخ هستند که حجم زیادی از گازی شبیه به متان را در خود جای داده‌اند، چنین هیدرات‌هایی بسیار چسبناک بوده و یک عایق حرارتی بسیار خوب هستند.

منبع : خبرگزاری فارس


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

بارداری ، مدل لباس، آموزش آشپزی و خودرو تجهیزات پزشکی Megan الکترو محسن تامین کننده ملزومات برقی صنعت آلومینیوم ایران IranJobex شیمی رسانه عروس هلندی ---- 09109810130 Niropa تحصیل در دانشگاه های معتبر روسیه